6 Haziran 2012 Çarşamba

OH, MY DEAREST!



Sevgili profesyonel tacizci;
öncelikle insanı delirten hadsizliğinizi, uyarıları bile durduran sinsi bir perde ile yapabilme yeteneğiniz için tebrik etmek isterim sizi; bravo. Öyle ustaca yapıyorsunuz ki işinizi, 'ne yaptığını sanıyorsun!' desem, beni utandıracak kadar konuşacak birikiminiz de var. Hem kadınsınız, hem erkeksiniz. Genelde 'entelektüel' asosyallerdensiniz.  Bir kişiye ya da ilişkiye, kibir kılığındaki bilgi ve fahişe kılığında becerilerinizle sıkıntı vermek, büyük hazzınız. Tüm zamanların değişmeyen adab-ı muhaşeret kuralı 'saygı ve denge' yi es geçersiniz . Hem de sayfa sayfa laflarla: 'beni anlayamazsın' sloganıyla da kapanışı yapar, leş gibi gülümsersiniz.
Olayları, içgüdüleri ve anları, konuyu bambaşka bir noktaya taşıyan laf ebelikleri de nadide özelliğinizdir .
Dünya tarihi hakkında dahi ilginç yorumlamalar yapabilen zihniniz, verdiğiniz rahatsızlığı mı algılamıyor sadece? (yemezler canım...)
Diyafram egzersizi yaptırırken, öğrencisinin memesini elleyen tacizci bir hocadan ne farkınız var ki sizin?
Ensesti legalleştiren bakış açısı bile sizinkinin yanında hafif kalır . Çünkü patolojik, sosyolojik bir hastalıktır o en azından; cehalettir kaynağı ve en önemlisi öyle, olduğu gibi çirkin şeylerle savaşılabilir. Siz? Siz mi? Bağışlayınız fakat siz bir de kültürünüzle övünüp duran, saygı gören 'aydın'larsınız. Modern yaşamda tacizi, alıntılarla , benzetmelerle normalleştirme çabasındasınız . Açık olun lütfen; açık, açık halk diliyle durumunuzu tespit ediniz.
Kişilere, ilişkilere basit bir çirkinlikle yapışıp kalan yabancı otlarsınız.  Hemcinslerinize bir dakika bile tahammülünüz yokken, egonuza hizmet eden bir karşı cinsle havada, karada oynaşırsınız. Gidiniz.
Çekiliniz, Çekiliniz. Ellemeyiniz, susunuz, ya gidiniz ya da yaşama yakışır bir hale geliniz my dear; sonuçta siz profesyonelsiniz. Onca şey bilirken, hissiyatın kıymetini nasıl bilemediniz!
Saygı ve dengeyle...


                                                                                                                imza: Gören göz, susan dil...

Hiç yorum yok: